فروش فایل پاور پوینت

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

پاورپوینت در مورد مخمرها -10 اسلاید

پاورپوینت در مورد مخمرها -10 اسلاید قسمتی از اسلایدها       مخمر چیست؟ —خمير مايه يا مخمر يك قارچ ميكروسكوپي است . در طبيعت در همه جا يافت ميشود و قادرست قندها را به الكل و گاز دي اكسيد كربن و تركيبات معطر تبديل كند. مخمر شرايط اسيدي را براي تخمير ترجيح مي دهد و پ-هاشن بين 4 الي 6 براي فعاليت آن ايده آل است. در خارج از محدوده مذكور ، فعاليت مخمر به مقدار قابل ملاحظه اي كاهش مي يابد . مواد نگهدارنده مانند تركيبات باز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد ريزمغذي ها -40 اسلاید

پاورپوینت در مورد ريزمغذي ها -40 اسلاید قسمتی از اسلایدها       ريزمغذي ها چه هستند؟  ريزمغذيها شامل‌ ويتامين‌ و املاح‌مي‌باشند كه‌ در مقايسه‌ با كربوهيدراتها،پروتئين‌ها و چربي‌ها به‌ مقادير جزئي‌براي‌ فرآيندهاي‌ متابوليكي‌ بدن‌ضروري‌ هستند. بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد. کمبود این مواد که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد ميكروبيولوژي مواد غذايي-89 اسلاید

پاورپوینت در مورد  ميكروبيولوژي مواد غذايي-89 اسلاید قسمتی از اسلایدها       شرايط موثر روي رشد ميكروارگانيسمها شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است . شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .  شرايط محيطي در محصولات غذايي در حال تغيير است .  واكنشهاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت درمورد ميكروبيولوژي مواد غذايي -20 اسلاید

پاورپوینت درمورد ميكروبيولوژي مواد غذايي -20 اسلاید قسمتی از اسلایدها       مبحث  اول مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟   منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك   میکربها در گیاهان سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE ) و بهينه‌كردن شرايط استخراج به وسيله طراحی فاكتوريال -61 اسلاید

پاورپوینت در مورد استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE )  و بهينه‌كردن شرايط استخراج به وسيله طراحی فاكتوريال -61 اسلاید قسمتی از اسلاید ها       فهرست بخش تئوری استخراج و روش های مختلف آن  سبوس برنج و روغن قابل استحصال آن  طراحی آزمايش  بخش تجربی    نتيجه گيری  و آينده نگری       • هدف از استخراج، جداکردن و بازيابی ترکيبات مورد نظر از بافت نمونه است . • سادگی، سرعت عمل و بازيابی کمّی ترکيبات مورد نظر از بافت نمونه، بدون کاهش&n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت درمورد بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه-18 اسلاید

پاورپوینت درمورد بررسي تاثيرات جانبي استفاده از  PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه-18 اسلاید قسمتی از اسلاید ها       فرمول شيميايي و ساختار PET: مزاياي استفاده از PET در صنايع‌لبني: 1- خصوصيات فيزيكي و مقاومت خوب در برابر فشارهاي حمل و نقل 2- خصوصيات ممانعت كنندگي در برابر عبور و مرور گازهاي O2 و CO2 3- بهداشت مناسب 4- آسان براي دوخت حرارتي 5- سازگار با محيط زيست 6- قابل رويت بودن محصول براي مشتري   انواع  PET و ميزان عبور نور از آن‌ها و خ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاوروینت در مورد تولید پنیر پیتزا -26 اسلاید

پاوروینت در مورد تولید پنیر پیتزا -26 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         پنیر پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... به‌کار گرفته می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت-13 اسلاید

پاورپوینت در مورد تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت-13 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غير مجاز، جعبه هاي داراي روكش غيربهداشتي و افزودني هاي غير مجاز، خط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانیHACCPدر عرضه مواد غذایی -39 اسلاید

پاورپوینت در مورد تجزیه و تحلیل خطرونقاط کنترل بحرانیHACCPدر عرضه مواد غذایی -39 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         هدف کلی —تامين سلامت و ایمنی مواد غذایی در مراکزتهیه، توزیع فروش و حمل ونقل و عرضه مواد غذایی     اهداف اختصاصی تولید فرورده های ایمن تهیه شواهدی مبنی بر تولید  و عرضه در زمانهای بازرسی و بروز شکایات بر آورده ساختن نیاز های مشتری و سازگاری با دستورالعملها مشارکت بخش خصوصی و متصدیان مراکز عرضه مواد غذایی استفاده  بهینه ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما -35 اسلاید

پاورپوینت در مورد روش هاي نگهداري مواد غذايي به وسيله سرما -35 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         هدف روش هاي مختلف نگهداري  مواد غذايي الف ) از بين بردن فلور ميکروبي موجود در مواد غذائي به طور کامل  ( استريليزاسيون) و يا از بين بردن ميکروارگانيسم هاي پاتوژن و خطرناک يا به عبارتي ديگر نابود کردن بخشي از فلوئور ميکروبي ( پاستوريزاسيون) . ب) جلوگيري از تکثير ميکروارگانيسم ها به طور مداوم و يا در زماني معين    و نگهداري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی-34 اسلاید

پاورپوینت در مورد فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی-34 اسلاید قسمتی از اسلاید ها         انواع بسته بندی های موجود: يكي از روشهاي طبقه بندي بسته بندي ها طبقه بندي آنها بر اساس جنس مواد مصرفي است مزايا و معايب بسته بندي با ظروف شيشه اي ظروف فلزي يا حلبي تاريخچه ساخت ظروف فلزي در دنيا  و در ايران   مزاياي قوطي فلزي  معايب قوطي فلزي بسته بندی مدرن  روزانه بیش از پنج میلیارد لیتر آب آشامیدنی، شیر، آب میوه و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد نان-تولید و مصرف نان -27 اسلاید

پاورپوینت در مورد نان-تولید و مصرف نان -27 اسلاید قسمتی از اسلایدها         در دنيا تحقيقات درباره نان بيشتر از ساير رشته هاي مواد غذايي است. هيچ ماده غذايي (غير از روغن ها و مغزها ) چگالي انرژي نان را ندارد. 100گرم نان معادل 270-250 كيلوكالري انرژي توليد مي نمايد.(معادل 250گرم گوشت يا يك ليتر شير ) اگر در روز 300گرم نان خوب مصرف نماييم؛ 60% نياسين؛40% كلسيم و 50% آهن از نان تامين مي گردد. آیا می دانید در ادبیات فارسی حد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد روغن های سرخ کردنی -21 اسلاید

پاورپوینت در مورد  روغن های سرخ کردنی -21 اسلاید قسمتی از اسلاید ها            تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن ¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨ روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون پلیمریزه شدن اکسیداتیو پلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن    انواع روغن سرخ کردنی   ¨روغن RBD ¨روغن سالاد ¨چربی حیوانی ¨شورتنینگ های مایع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد نقش روغن پالم در صنایع غذایی -45 اسلاید -3 اسلاید انگلیسی

پاورپوینت در مورد نقش روغن پالم در صنایع غذایی -45 اسلاید -3 اسلاید انگلیسی قسمتی از اسلایدها         نقش چربي در بدن توليد انرژي(هر گرم از آن 9کیلوکالری كالري ) تأمين ويتامين‌هاي محلول در چربي ( A و D و K و E ) تأمين اسيدهاي چرب ضروري: اسيد لينولئيك و اسيد لينولنيك محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن بهبود طعم و مزه غذا   اساس طبقه بندي اسيدهاي چرب تعداد کربن هاي زنجيره سه دسته  اسيد هاي چرب : کوتاه زنجیر ) 6- 4 ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت با موضوع بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر -26 اسلاید -8 اسلاید انگلیسی ونمودارها

پاورپوینت با موضوع بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر -26 اسلاید -8 اسلاید انگلیسی ونمودارها قسمتی از اسلاید ها           مقدمه: رئولوژی :  علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر   اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و فشار به‌ كار رود  شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).              &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی شهر تهران -55 اسلاید

پاورپوینت در مورد بررسی تاثیر منابع اجتماعی اطلاعات بر تشخیص فرصت در کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی شهر تهران -55 اسلاید بیان مسئله نکته مشترکی که در اکثر تحقیقات مربوط به تشخیص فرصت به چشم می‌خورد تاکید بر نقش کلیدی اطلاعات در شناسایی فرصت توسط افراد است. کارآفرین باید بتواند به طریقی اطلاعات مربوط به صنایع خاص، تکنولوژی‌های در دسترس، بازار و سیاست‌های دولت را بدست آورد، تفسیر کند و در جهت ایجاد و رشد کسب و کار خود از آنها استفاده کند.   یکی از منابع بالقوه چنین اطلاعاتی که در تحقیقات پیشین ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد شکلات و انواع آن-تولید-بسته بندی -آزمایشات -69 اسلاید

پاورپوینت در مورد شکلات و انواع آن-تولید-بسته بندی -آزمایشات -69 اسلاید تاريخچه شكلات تعريف شكلات: شكلات ساده: شكلات تيره(تلخ): شكلات شيري: ... بسته بندي فرآورده هاي شكلاتي اصول نشانه گذاري بر روي بسته بندي محصول: انتخاب نوع بسته بندي پديده Bloom در شكلات 2-شكرك زدن (Sugar bloom) ...   نكاتي در مورد شكلات: جايگزين هاي كره كاكائو: جايگزين هاي بدون چربي لوريك امولسيفايرها داراي نقش هاي مختلف به شرح زير مي باشند: لسيتين: مواد رنگ دهنده: صمغ عربي: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده) -25 اسلاید

پاورپوینت در مورد محصولات شیر اسیدی شده (ترش شده) -25 اسلاید مقدمه محصولات شیر اسیدی شده از شیر پاستوریزه یا خامه پاستوریزه تهیه میشود . همه محصولات شیر اسیدی شده دارای یک خصوصیت مشترک هستند آن هم  حضور اسید لاکتیک تشکیل شده بوده که منتهی به انعقاد پروتئین شیر می شود . اهمیت ::: انواع : تکنولوژی تولید ماست: 1 ) کشت های آغازگر: 2 ) آماده سازی کشت: 3 ) استاندارد کردن ماده خشک: ... تکنولوژی تولید کفیر: ... توليد دوغ كره تکنولوژی توليد : .. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف

پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید

پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید بشر از ابتدا ي خلقت به موازات تلاش برا ي   معاش روزانه هم ي شه در فکر ذخ ي ره و نگهدار ي مواد غذا يي هم بوده است ممانعت از بروز فساد توسط از ب ي ن بردن عوامل خارج ي و داخل ي و ي ا به تعو ي ق انداختن رشد  آنها م ي باشد. نگهدار ي مواد غذا يي   اغلب با آماده کردن آنها توأم است . اهداف نگهداری :   از ب ي ن بردن فلور م ي کروب ي موجود در مواد غذائ ي به طور کامل و ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,000 تومان 20% تخفیف
تعداد صفحه(1):

آخرین محصولات فروشگاه